Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Barku Willow White kanggo Mundhakake Bobot
  • 325

1. Apa ekstrak kulit bawang putih?

The Putih Ekstrak Willow Bark wis suwe digunakake sajrone pirang-pirang abad sajrone ngobati kulit sing iritasi, mula dikenal salisin.

Senyawa kimia iki metabolisasi ing awak supaya bisa ngasilake asam salisilik. Asam salicylic minangka bahan utama aspirin. Bahan kasebut kanthi macem-macem bahan anti-inflamasi sing kuat. Amarga sipat sing kuat, Ekstrak Willow Bark umume digunakake ing obat rakyat nalika nyuda rasa sakit lan ngobati peradangan.

Kira-kira taun 1800-an, klompok kimiawan nemokake cara ngasilake asam salisilik sintetik, sing diarani asam asetilsalicylic.

2. Nggunakake Ekstrak Putih Willow Bark

Mangkene utama Nggunakake Ekstrak Putih Willow Bark:

  • Nambani Sakit Punggung

Salah sawijining panggunaan utama ekstrak kulit willow putih yaiku nambani rasa nyeri ing punggung ngisor lan bisa mlaku kanthi efektif yen sampeyan njupuk dosis sing luwih dhuwur. Nanging, sampeyan mung bakal nyumurupi peningkatan sing signifikan sawise babagan seminggu nggunakake ekstrak kasebut.

  • Mbantu karo Bobot Mundhak

Awal panaliten ngusulake manawa njupuk ekstrak babakan willow lan nut cola nut lan ephedra bisa uga nyebabake bobot awak. Dadi, salah sawijine ekstrak kulit bawang putih yaiku ngewangi wong sing obes lan bobote kanggo mbuwang sawetara kilogram.

Nanging sampeyan kudu ati-ati kanthi nggunakake kombinasi iki amarga risiko safety ing panggunaan ephedra. Nyatane, dilarang ing AS amarga efek samping sing mbebayani.

  • Ngrawat Osteoarthritis

Sawetara panliten nuduhake manawa ekstrak babakan willow bisa mbantu ngobati osteoarthritis nanging asile panliten kasebut cukup bertentangan.

Panaliten liyane nuduhake manawa bisa mbantu nyuda rasa nyeri, nanging sawetara panliten ujar yen ora ana efek.

Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Barku Willow White kanggo Mundhakake Bobot

3. Keuntungan ekstrak kulit kayu putih

Paling akeh Mupangat ekstrak kulit kayu willow putih duwe soko apa karo kemampuan kanggo ngilangi rasa lara. Sisa-nyuda nyeri lan nyuda demam saka ekstrak kulit willow wis ditemokake nalika wiwitan abad kaping-4 ing Yunani. Iki kabeh diwiwiti nalika saklompok pangguna Yunani nyunyah babakan lan ngalami relief kanthi cepet saka rasa nyeri.

Akeh wong sing ngowahi obat-obatan alami ing dina iki, saiki wis entuk minat kanggo nggunakake ekstrak kulit kulit minangka obat. Akeh wong sing ndeleng minangka alternatif sing luwih aman kanggo NSAID, kayata Ibuprofen, Naproxen, lan Aspirin.

Praktisi obat alternatif nyatakake yen ekstrak kulit kulit cethek bisa ngobati macem-macem kelainan lara, wiwit arthritis rheumatoid, osteoarthritis, nyeri lutut, nyeri punggung ngisor, lan sirah. Wong liya uga wis ngaku manawa mbantu dheweke supaya bisa ilang bobot.

Lan kaya nggunakake suplemen herbal, potongan-bukti kasebut ndhukung tuntutan efektifitas babakan willow pancen kontras. Nanging ayo ndelok babagan macem-macem panaliten ekstrak babakan willow.

  • atritis

Ana panaliten sing nyinaoni efek kulit kayu ing wong sing lara osteoarthritis. Nanging panliten kasebut wis ngasilake asil sing kontradiksi. Ing siji uji klinis, sing diterbitake ing Phytotherapy Research, 78 wong dijaluk ngombe ekstrak kulit salutan sing duweke udakara 240 mg salicin saben dina.

Ana uga klompok plasebo liyane. Kalorone wong sing lara osteoarthritis. Sawise kira-kira rong minggu perawatan, wong-wong sing kalebu klompok kulit willow nduwe skor nyeri 14% dibandhingake mung 2% saka klompok plasebo.

Nanging, iki dudu asil sing ditampilake ing panaliten 6 minggu sing diterbitake ing Jurnal Rheumatology. Sajrone uji coba, pasien 127 sing lara osteoarthritis dijaluk ngombe salicin 240 mg. Wong liya dijaluk njupuk 100 mg diclofenac, lan liyane yaiku plasebo.

Bagian kapindho panaliten kasebut ngandharake manawa kulit willow ora efektif kanggo nambani rasa lara sing disebabake dening arthritis rheumatoid yen dibandhingake karo plasebo.

  • Low Back Pain

Bukti saiki nuduhake manawa babakan willow bisa uga ora efektif kanggo ngobati nyeri akut ing punggung ngisor.

Analisis 2016, sing diterbitake ing Jurnal Spine, wis ngevaluasi 14 panelitian sing diterbitake babagan panggunaan obat herbal kanggo ngobati nyeri punggung ngisor. Antarane panemuan, klompok peneliti wis nglaporake manawa babakan wit willow putih, sing diarani Salix Alba, kanthi konsisten nyedhiyakake lega saka nyeri dibandhingake karo plasebo.

Selaras karo, kualitas panaliten sing diteliti dianggep kurang - moderen. Panliten luwih lanjut dibutuhake kanggo nemtokake cara efektif utawa aman saka kulit willow ing nambani nyeri punggung ngisor.

  • Sakit Kepala

Ekstrak kulit willow uga ditemokake kanggo ngilangi sirah. Sawetara bukti nyatakake, yen dibandhingake obat-obatan relief pain liyane, kayata ibuprofen, ekstrak babakan willow kurang bisa nyebabake efek samping gastrointestinal.

Nanging, panliten kasebut ora ngungkapake kabeh keraguan. Dadi, wong sing gampang lara weteng kudu nolak saka kukul willow kanggo perawatan. Wajib pasinaon skala gedhe kanggo ngerteni kepiye efektif utawa aman babakan willow ing nambani sakit sirah sing kronis lan ambalan.

  • Bobote mudun

Babak willow wis dipasarake sajrone sawetara taun kepungkur minangka suplemen sing efektif kanggo nyuda bobot awak. Klaim kesehatan kasebut minangka asil pasinaon awal yaiku kulit kulit willow digabungake menyang ephedra supaya bisa nambah kinerja atletik lan ngobong lemak.

Ephedra, sing umume digunakake ing obat Tionghoa, dilarang digunakake ing AS wiwit 2004 amarga macem-macem insidensi tiwas jantung saka pangguna. Nanging nalika dijupuk kabeh tanpa ephedra, ing kulit kayu putih bobot awak ora efektif.

  • Osteoarthritis

Sawetara panelitian nuduhake manawa babakan willow luwih efektif kanggo nyuda rasa sakit sing disebabake dening osteoarthritis yen dibandhingake karo plasebo.

Ing siji panaliten sing dumadi saka klompok wong sing lara osteoarthritis lan ngrasakake lara punggung lan gulu, wong sing diwenehi kulit kulit bakal ngalami peningkatan gedhe ing gejala kasebut yen dibandhingake karo klompok plasebo.

Panaliten sing padha ditindakake kanggo klompok 78 wong sing didiagnosis osteoarthritis lan kudu ngatasi rasa sakit ing pinggul utawa sendi lutut, nemokake manawa wong sing diwenehi kulit babut bakal ngalami relief sing signifikan dibandhingake karo klompok plasebo.

Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Barku Willow White kanggo Mundhakake Bobot

4. Dosis Ekstrak Willow Bark Putih

Ora kasedhiya pedoman babagan sing tepat dosis ekstrak kulit kayu putih. Nanging umume, dosis 400 mg saben dina kudu aman. Iki kudu dijupuk kanthi lisan lan kudu bisa menehi kelegaan kanggo nyeri sendi utawa otot.

Suplemen babakan willow sing didol ing pasar biasane entuk kapsul. Sampeyan uga bisa njupuk ing ekstrak cair utawa bentuk bubuk. Sawetara perusahaan uga ngasilake lenga topikal digawe saka kulit willow sing bisa ditrapake langsung kanggo nyeri rasa sakit. Ana uga serum adhedhasar minyak, nanging mung kanggo panggunaan eksternal.

Babakan willow kasebut dhewe bisa nggawa Kripik utawa bubuk. Iki digunakake kanggo nggawe tincture lan teas.

5. Ekstrak Gunakake Badan Putih Putih Kanggo Mundhakake Upaya

Apa sing apik babagan kulit willow putih yaiku yen efek bisa bertahan luwih suwe yen dibandhingake karo aspirin lan iki sebabé ditambah karo pembakar lemak.

Bisa mbantu nambah efek efek bobot awak, utamane yen nggunakake bebarengan karo bahan liyane. Kayata, babakan willow bisa mbantu ngluwihi kegiatan bahan-bahan thermogenik tartamtu ing tambahan lemak lemak saéngga nambah kemampuan kanggo ngobong lemak.

Dosis sing tepat kanggo kulit bawang putih yaiku udakara 120 - 240 mg. Kaya sing wis dingerteni, ramuan kasebut duwe senyawa kimia sing dikenal minangka salicin, sing tanggung jawab kanggo kemampuan sing kuat. Nanging ora kaya aspirin sing bisa nyebabake efek samping sing serius utamane, yen dijupuk kanthi jumlah gedhe, kulit willow putih aman.

6. Gunakake Ekstrak Kangkung Putih Putih Kanggo Nglindhungi Kulit

Akeh wong bakal ngandelake kulit kayu putih ekstrak kanggo perawatan kulit. Ing siji panaliten sing digawe ing taun 2010, ditemokake yen salisin bisa ngindhari kulit tuwa. Klompok peneliti wis nyoba nglamar serum sing ngemot salicin ing sawetara wanita ing antarane umur 35 lan 70 saben dina suwene 12 minggu berturut-turut.

Asil nuduhake peningkatan apik ing kisut kasebut. Nanging iki mung sinau awal lan luwih riset dibutuhake supaya bisa ngerti efek salisin ing kulit. Nanging saiki, asil kasebut nyemangati.

Kulit kulit cendhek uga ditemokake efektif banget kanggo ngilangi kulit lan ngresiki pori, ngasilake penampilan sing luwih sehat lan luwih enom. Uga bisa nyilikake pori-pori sing tersumbat, sing nyegah garis lan kedutan sing apik. Panganggone rutin bisa nyebabake kulit sing luwih alus, luwih luweh, lan lemes.

7. Apa Ana Interaksi Obat?

Babak willow wis ditemokake kanggo nyuda pembutuan lan pendarahan sing dawa. Amarga iku, ora disaranake njupuk obat-obatan antikoagulan kayata obat warfarin lan obat antiplatelet kaya clopidogrel. Sampeyan uga ora kudu dijupuk obat-obatan getihen, kalebu NSAID.

Yen sampeyan dijadwalake kanggo operasi, sampeyan kudu mandhegake kulit gawat paling ora rong minggu sadurunge dina operasi sing dijadwalake kanggo nyegah getihen sing berlebihan. Sampeyan uga ora bisa digunakake dening hemofiliacs utawa sing kena gangguan getih.

FDA AS ora mbutuhake suplemen panganan kaya ekstrak kulit kulit willow kena ujian rutin. Iki sebabé kenapa kualitas suplemen kulit kulit bakal beda saka pabrikan menyang liyane.

Kajaba iku, mung sawetara manufaktur kanthi sukarela ngirim suplemen kanggo dites dening US Pharmacopeia lan badan sertifikasi liyane.

Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Barku Willow White kanggo Mundhakake Bobot

8. Ekstrak Willow Bark Putih Kanggo Didol

Nalika tuku kulit kayu putih extract, njupuk wektu kanggo riset. Sampeyan bakal nemokake akeh Ekstrak kulit willow putih didol nyambung.

Nanging sampeyan mung kudu menehi hasil karo pabrikan sing bisa dipercaya kanggo ngasilake suplemen sing aman lan berkualitas tinggi. Yen bisa, pilih produk sing wis dikonfirmasi organik dening Dept. Pertanian AS utawa USDA.

9. Ing endi Tuku Powder Ekstrak Willow Bark Putih kanthi Akeh?

Yen sampeyan rencana nggunakake kulit kacang putih kanggo jangka panjang, iku bakal migunani kanggo sampeyan tuku bubuk ekstrak kulit kayu putih kanthi akeh. Iki bakal ngirit dhuwit amarga bisa entuk kanthi diskon yen sampeyan tuku produk kasebut kanthi jumlah akeh.

Nanging banjur maneh, priksa manawa sampeyan menehi hasil mung karo sing dipercaya Pembekal ekstrak kulit kayu willow putih kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk asli.

Cathetan Suku