Pendhidhikan kualitas lan karir sing penting penting kanggo kabeh wong. Akeh wong ora bisa nggayuh tujuan pendhidhikan saben taun. Ing Scienceherb, kita nyenengi pendhidhikan lan menehi nilai kanggo para pamaca sing njelajah ing jagad crypto langsung saka kepenak omah sampeyan. Kontribusi kita kalebu insinyur blockchain nyata-donya sing aktif nggarap proyek blockchain ndhuwur.

Matur nuwun beasiswa pisanan banget "Scholarship Science" kanggo mbantu siswa nggayuh tujuan pendhidhikan paling dhuwur. Beasiswa tahunan 1000 $ bakal dianugerahi siji siswa kanggo biaya pendhidhikan. Luwih, tujuane kanggo dobel jumlah iki kanggo program taun ngarep.

Beasiswa Ilmuherf

beasiswa Jumlah

Jumlah beasiswa yaiku $ 1000 lan bakal dianugerahi siji siswa kanggo biaya pendhidhikan. Beasiswa kasebut mung kuliah lan bakal dikirim menyang kantor finansial. Beasiswa kasebut ora bisa dianyari.

Sapa sing layak kanggo Beasiswa?

Kita pengin mbantu siswa sing butuh dana kanggo pasinaon. Loro Siswa Siswa Siswa Siswazah lan lulusan bisa nglamar program beasiswa, yen didaftar ing program gelar sarjana ing sekolah akreditasi utawa lulusan akreditasi.

Kepiye Cara Nglamar Biasiswa?

Nglamar beasiswa gampang. Kita kanthi sengaja nggawe proses aplikasi kasebut gampang banget saéngga mung jumlah siswa sing paling dhuwur sing bisa ngetrapake. Mung siji pemenang sing bakal dipilih.

Mangkene langkah-langkah kanggo aplikasi program beasiswa:

  1. Tulis esai 500+ tembung ing topik "Kabeh sing Sampeyan pengin ngerti babagan Dandanan Semula Jadi" kanthi priksa siji utawa luwih kursus online sing wis sampeyan lakoni lan kepiye cara (kursus) bisa mbantu ngrampungake katrampilan. Sampeyan kudu ngirim karangan ing utawa sadurunge tanggal 30 Juni 2020.
  2. Kabeh aplikasi kudu dikirim menyang [Email protected] ing format Sabda mung nggunakake email akademik (alamat email Edu). PDF utawa Link menyang Dokumen Google ora bakal ditampa.
  3. Sampeyan kudu nyebutake jeneng lengkap, jeneng universitas, nomer telpon, lan alamat email ing aplikasi beasiswa.
  4. Priksa manawa karangan sampeyan pancen unik, kreatif lan menehi nilai sing bener marang para pamaca.
  5. Plagiarism ora bakal ditrima, lan yen kita wis nemokake manawa sampeyan wis nyalin artikel kasebut saka sawetara sumber liyane, aplikasi sampeyan bakal langsung ditolak.
  6. Sampeyan ora kudu nyedhiyani informasi liyane kajaba sing kasebut ing ndhuwur.
  7. Sawise dina terakhir aplikasi, tim kita bakal ngadili karangan babagan kreatifitas, regane sing diwenehake, lan uga dipikirake.
  8. Pemenang bakal diumumake tanggal 15 Juli 2020 lan pemenang bakal dilaporake liwat email.

Carane bakal aplikasi ditinjau?

Tim kita bakal nyemak kanthi manual saben artikel / aplikasi sing dikirim lan hubungi pemenang liwat email ora luwih saka 15 Juli 2020.

Kebijakan Privasi kanggo Beasiswa

CATETAN: Kebijakan Privasi Scienceherb kanggo kabeh kiriman pemohon beasiswa mesthekake yen informasi pribadi ora bakal dituduhake lan kanggo panggunaan internal dhewe. Ora ana informasi sing diklumpukake sajrone proses iki bakal diwenehake kanggo pihak katelu, nanging Scienceherb.com duwe hak nggunakake artikel sing dikirim kaya sing dikarepake. Kanthi ngirim entri menyang Scholarship Scienceherb, sampeyan nransfer kabeh hak lan kepemilikan konten sing dikirim menyang Scienceherb.com, preduli saka manawa sampeyan milih dipilih minangka pemenang. Scienceherb.com duwe hak nerbitake karya sing dikirim nalika kesimpulan saka wektu mlebu kanthi cara sing dianggep Scienceherb.com cocog.

Pemenang bakal dikonfirmasi ONLY sawise menehi bukti pendaptaran ing bentuk salinan tagihan SPP, gambar ID siswa saiki, transkrip resmi utawa ora resmi, utawa surat bukti saka akreditasi, universitas, utawa sekolah sing akreditasi juara dipuntampi. Menawa pemenang ora bisa mbuktekake pendaptaran ing kampus, universitas, utawa sekolah, pemenang sekunder bakal dipilih.

Nyingkiri Penipuan

  • Scienceherb ora bakal takon sampeyan mbayar aplikasi kanggo beasiswa.
  • Scienceherb ora bakal njaluk sampeyan menehi informasi kertu kredit utawa nomer keamanan sosial.
  • Scienceherb ora bakal njamin yen menang dhuwit beasiswa.

Yen ana perusahaan utawa institusi sing mbutuhake utawa nindakake apa wae ing ndhuwur, kemungkinan kasebut bakal dadi penipuan. Priksa manawa kanggo laporan menyang kantor layanan siswa lokal.