Ekstrak minyak bawang putih (8000-78-0)

Allicin 1%; alliin 2.5%; 4%; 5%; polyphenol bawang putih 3%; Minyak bawang putih sulih 100%; lenga papak ora ana ambune. Minyak bawang putih yaiku minyak sulu (minyak penting) sing asale saka bawang putih. Biasane disiapake nggunakake distilasi uap, lan uga bisa diprodhuksi liwat distilasi nggunakake eter. Iki digunakake ing masak lan minangka bumbu, suplemen nutrisi, lan uga inséktisida.

SKU: 56-81-5 Kategori: ,

Description

Minyak bawang putih Spambocoran

Jeneng: Minyak bawang putih
CAS: 8000-78-0
fungsi: Suplemen ekstrak bawang putih nambah profil lipid getih, nguatake potensial antioksidan getih, lan nyebabake pengurangan tekanan sinstetik lan diastolik.
aplikasi: Bawang putih digunakake kanggo pirang-pirang kahanan sing ana hubungane karo sistem jantung lan getih. Kahanan kasebut kalebu tekanan darah tinggi, tekanan darah rendah, kolesterol tinggi, kolesterol dhuwur, warah jantung koroner, serangan jantung, nyuda aliran getih amarga arteri sing sempit, lan "hardening arteri"
Kelarutan: Larut ing banyu, etanol, metil alkohol
Panyimpenan Temp: Derajat 32 F
warna: kuning

apa Minyak bawang putih?

Allicin 1%; alliin 2.5%; 4%; 5%; polyphenol bawang putih 3%; Minyak bawang putih sulih 100%; lenga papak ora ana ambune. Minyak bawang putih yaiku minyak sulu (minyak penting) sing asale saka bawang putih. Biasane disiapake nggunakake distilasi uap, lan uga bisa diprodhuksi liwat distilasi nggunakake eter. Iki digunakake ing masak lan minangka bumbu, suplemen nutrisi, lan uga inséktisida.

Minyak bawang putih Efesus?

  • Kadhemen Umum (Pencegahan)
  • Penyakit Jantung (Nyegah)
  • Pengarang Serangga

Mupangat lenga bawang putih

  • Bawang Putih Apik banget Nanging Kalor Kalor banget
  • Bawang Putih Bisa Sakit Sakit, Kalebu Kadhemen
  • Senyawa Aktif ing Bawang Putih Bisa Ngurangi Tekanan Darah
  • Bawang Putih Ngapikake Tingkat Kolesterol, Bisa Mudhunake Penyakit Ing Jantung
  • Bawang Putih ngemot Antioksidan sing Bisa ngindhari Penyakit Alzheimer lan Dementia

Minyak bawang putihdosis

Dosis bawang putih sing umum yaiku 900 mg saben ekstrak bubuk bawang putih kanthi standar 1.3% alliin, nyedhiyakake 12,000 mcg alliin saben dina, utawa 4-5 mg "potensial allicin." Bawang putih umur Alliin dijupuk kanthi dosis 1 nganti 7.2 g saben dina ...

Minyak bawang putih didol(Ngendi Tuku Bawang Putih)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Kita minangka supplier minyak Bawang Putih kanthi pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas sing paling dhuwur lan ngalami tes sing mandiri, mandiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

Cathetan:

  1. Stanway, P. (2012). Miracle Bawang Putih: Tips praktis kanggo Kesehatan & Omah. Watkins Media. p. 25. ISBN978-1-78028-607-5. Dikirim ing tanggal 29 Desember 2017.
  2. Langsung menyang: ab c Ellis, BW; Bradley, FM; Atthowe, H. (1996). Handbook Gardener Organic Pengontrol Serangga Alam lan Penyakit: Panuntun Masalah Ngatasi Masalah Kanggo Jaga Kebon lan Yard Sehat Tanpa Bahan Kimia. Buku Rodale. p. 473. ISBN 978-0-87596-753-0. Dikirim ing tanggal 29 Desember 2017.
  3. Singhal, R .; Kulkarni, PR; Rege, DV (1997). Buku Panduan Indeks Kualitas Makanan lan Keaslian. Seri Publishing Woodhead ing Series Ilmu Pangan, Teknologi lan Nutrisi. Taylor & Francis. p. 403. ISBN978-1-85573-299-5. Dikirim ing tanggal 29 Desember 2017.

informasi tambahan

Koleksi

Anti-Aging