Bubuk Icariin (489-32-7)

Icariin minangka senyawa kimia sing diklasifikasikake minangka pronlated flavonol glikosida, yaiku jinis flavonoid. Yaiku turunan 8-prenyl saka kaempferol 3,7-O-diglucoside. Senyawa kasebut diisolasi saka sawetara spesies tanduran sing kalebu ing genus Epimedium sing umume dikenal minangka Horny Goat Weed utawa Yin Yang Huo.

Description

Video Icariin Powder (489-32-7)

Icariin Spambocoran

Jeneng:
Wêdakakêna Icariin
CAS:
489-32-7
Formula molekul:
C33H40O15
Bobot molekul:
676.662 g / mol
Titik Nyelehake:
231 ~ 232 ° C
Panyimpenan Temp:
Suhu kamar
warna:
Bubuk kristal putih

1.Apa bubuk Icariin?

Icariin minangka senyawa kimia sing diklasifikasikake minangka pronlated flavonol glikosida, yaiku jinis flavonoid. Yaiku turunan 8-prenyl saka kaempferol 3,7-O-diglucoside. Senyawa kasebut diisolasi saka sawetara spesies tanduran sing kalebu ing genus Epimedium sing umume dikenal minangka Horny Goat Weed utawa Yin Yang Huo.

2.Wêdakakêna Icariin Efesus?

Senyawa kasebut diisolasi saka sawetara spesies tanduran sing kalebu ing genus Epimedium sing umume dikenal minangka Horny Goat Weed utawa Yin Yang Huo. Ekstrak saka tanduran kasebut kalebu ngasilake efek aphrodisiac, lan digunakake ing obat tradisional Cina kanggo nambah fungsi erectile.

3.Iki bubuk bubuk

  • Dysfunction
  • Kurang libido
  • Osteoarthritis
  • osteoporosis
  • peserta pain
  • Bronchitis
  • Penyakit jantung
  • Tekanan darahe duwur

4.Wêdakakêna Icariin dosis

2 cap (1,000 mg, bisa beda-beda karo pabrikan) saben dina
3-4 cap nganggo oral 90 menit sadurunge kegiatan seksual
Uga bisa dijupuk minangka teh
Nyegah osteoporosis: ekstraksi phytoestrogen spesifik peimedium sing ngemot 60 mg icariin, 15 mg daidzein, lan genistein 3 mg, bebarengan karo 300 mg kalsium unsur secara lisan saben dina

5.Wêdakakêna Icariin didol(Dimana Tuku Icariin Powder)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.
Kita minangka supplier bubuk Icariin profesional sajrone pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas sing paling dhuwur lan ngalami tes sing mandiri, mandhiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

Cathetan:
1.Zhao F, Tang YZ, Liu ZQ (2007). "Efek proteksi icariin ing DNA tumrap karusakan oksidatif sing kena pengaruh radikal". J. Farm. Farmakol. 59 (12): 1729–1732. doi: 10.1211 / jpp.59.12.0016. PMID 18053336.
2.Zhang ZB, Yang QT (2006). "Sifat téori testosteron nirari". J. Androl ing Asia. 8 (5): 601-5. doi: 10.1111 / j.1745-7262.2006.00197.x. PMID 16751992.
3.Zhao F, Tang YZ, Liu ZQ (2007). "Efek proteksi icariin ing DNA tumrap karusakan oksidatif sing kena pengaruh radikal". J. Farm. Farmakol. 59 (12): 1729–1732. doi: 10.1211 / jpp.59.12.0016. PMID 18053336.

informasi tambahan

Koleksi

Anti-Aging