Bubuk Yohimbine (146-48-5)

Bubuk Yohimbine, uga dikenal minangka quebrachine, lan ora bakal bingung karo yohimbe, yaiku alkaloid indoloquinolizidine sing asale saka kulit kayu Afrika Pausinystalia johimbe; uga saka kulit wit Amérika Kidul sing ora gegandhengan Aspidosperma quebracho-blanco

Description

Yohimbine Powder (146-48-5) video

Yohimbine Spambocoran

Jeneng:
Yohimbine bubuk
CAS:
146-48-5
Formula molekul:
C21H27ClN2O3
Bobot molekul:
390.9 g / mol
Titik Nyelehake:
288-290 ° C
Panyimpenan Temp:
Suhu kamar
warna:
Bubuk kristal putih

1.Apa bubuk Yohimbine?

Woh bubuk Yohimbine, uga dikenal minangka quebrachine, lan ora bakal bingung karo yohimbe, yaiku alkaloid indoloquinolizidine sing asale saka kulit kayu Afrika Pausinystalia johimbe; uga saka kulit wit Amérika Kidul sing ora gegandhengan Aspidosperma quebracho-blanco.
Yohimbe digunakake minangka suplemen panganan kanggo mati pucuk, kinerja atletik, bobot awak, nyeri dada, tekanan darah tinggi, neuropati diabetes, lan liya-liyane. Yohimbine hidroklorida, wangun yohimbine standar, kasedhiya ing Amerika Serikat minangka obat resep kanggo jawat erectile.

2.How does Yohimbine bubuk nyambut gawe?

Yohimbine kerja kanthi ngalangi reseptor ing awak sing diarani reseptor adrenergic alpha-2. Reseptor iki nduweni peran penting kanggo nyandhet ereksi. Mula, yohimbine dikira mbantu nyuda disfungsi ereksi kanthi ngalangi reseptor sing tanggung jawab kanggo nyegah ereksi.

3.Yohimbine bubuk Efesus?

Yohimbe digunakake dening sawetara wong kanggo ilang bobote lan nggawe otot. Wong bisa nggunakake kanggo mbantu disfungsi erectile. Loro lanang lan wadon bisa digunakake kanggo nambah kepinginan seksual. Yohimbe bisa digunakake kanggo mbantu ngatur tekanan getih. Sawetara wong bisa nggunakake pitulung kanggo tutuk garing, krasa kesel, utawa ora sabar. Liyane bisa nggunakake kanggo mbantu nyeri dada utawa nyeri saraf diabetes.
Yohimbe minangka suplemen herbal sing wis dipasarake kanggo mbantu disfungsi ereksi lan nambah komposisi awak lan bobot awak. Yohimbine minangka bahan aktif utama ing suplemen yohimbe, lan ana bukti yen bisa ningkatake jawat erectile kanthi efektif.

4.Yohimbine bubuk dosis

Dosis Fungsi Diwasa Ora Dhewe kanggo Dysfunction Erectile
5.4 mg oral 3 kaping pindho dina. Yen efek sisih ana, nyuda nganti 2.7 mg sacara oral kaping 3 lan titrate mboko sithik nganti 5.4 mg sacara oral kaping 3.
Dosis bobot 0.2mg / kg kanggo mundhut lemak
14 mg kanggo wong 150lb
18 mg kanggo wong 200lb
22 mg kanggo wong 250lb

5.Yohimbine bubuk didol(Ngendi Tuku Yohimbine Powder)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.
Kita minangka supplier bubuk Yohimbine profesional sajrone pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas paling dhuwur lan ngalami uji coba sing mandhiri, supaya bisa digunakake supaya aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

Cathetan:
1. "Yohimbine. (nd) ". Kamus Inggris Collins - Lengkap lan Ora Bunder. (1991, 1994, 1998, 2000, 2003). Diakses tanggal 27 Januari 2015.
2.Oxford English Dictionary Online, artikel "Yohimbe", pikiran lan 1 lan 2, masing-masing; Merriam-Webster Online, artikel "Yohimbe", pikiran pisanan lan kaloro.
3.Cohen PA, Wang YH, Maller G, DeSouza R, Khan IA (Maret 2016). "Kuantitas farmasi saka yohimbine ditemokake ing suplemen panganan ing AS". utami. Tes lan Analisis Ubar. 8 (3-4): 357-69.

informasi tambahan

Koleksi

Anti-Aging