Powder Huperzine A (102518-79-6)

Huperzine A minangka senyawa sesquiterpene alkaloid sing alami sing ditemokake ing seratan Huperzia serrata lan kanthi macem-macem jumlah spesies Huperzia liyane, kalebu H. elmeri, H. carinat, lan H. aqualupian.

Description

Huperzine A Powder (102518-79-6) video

Huperzine A Spambocoran

Jeneng:
Huperzine A
CAS:
102518-79-6
Formula molekul:
C15H18N2O
Bobot molekul:
242.32 g / mol
Titik Nyelehake:
217 nganti 219 ° C
Panyimpenan Temp:
Suhu kamar
warna:
Bubuk kristal putih

1.Apa bubuk Huperzine A?

Huperzine A minangka senyawa sesquiterpene alkaloid sing alami sing ditemokake ing seratan Huperzia serrata lan kanthi macem-macem jumlah spesies Huperzia liyane, kalebu H. elmeri, H. carinat, lan H. aqualupian.
Huperzine (HOOP-ur-zeen) A, suplemen panganan sing asale saka lumut klub China, Huperzia serrata, nggawe sawetara minat minangka perawatan potensial kanggo penyakit Alzheimer. Huperzine: tumindak minangka inhibitor cholinesterase - jinis obat sing dianggo kanthi nambah tingkat neurotransmitter ing otak.

2. Carane ora Huperzine: A bubuk nyambut gawe?

Huperzine: tumindak minangka inhibitor cholinesterase - jinis obat sing dianggo kanthi nambah tingkat neurotransmitter ing otak. Panaliten wiwitan cilik nuduhake yen huperzine A bisa nambah memori lan nglindhungi sel saraf, sing bisa mandheg kognitif sing ana gandhengane karo Alzheimer.

3.Huperzine: A bubuk Efesus?

Huperzine A digunakake kanggo penyakit, memori lan sinau Alzheimer, lan gangguan memori sing gegandhengan karo umur. Iki uga digunakake kanggo ngobati penyakit otot sing diarani myasthenia gravis, kanggo nambah alertness lan energi, lan kanggo nglindhungi agen-agen sing ngrusak saraf kayata gas syaraf.

4.Huperzine: A bubuk dosis

Dosis ing ngisor iki wis ditliti ing riset ilmiah:
DENGAN MULUT:
Kanggo demensia: Dosis sing paling umum digunakake kanggo wong sing duwe penyakit Alzheimer yaiku 300-500 mcg saben dina. Ing wong sing duwe demensia liyane, 100 mcg kaping pindho saben dina digunakake.
Kanggo memori: 100 mcg kaping pindho saben dina wis digunakake.
Dening INJEKSI:
Kanggo demensia: 30-50 mcg sing disuntik menyang otot kaping pindho saben dina dening panyedhiya kesehatan wis digunakake.

5.Huperzine: A bubuk didol(Ing endi Tuku Bubuk Huperzine)

Perusahaan kita seneng hubungan jangka panjang karo klien kita amarga kita fokus marang layanan pelanggan lan nyedhiyakake produk sing apik. Yen sampeyan kepengin weruh produk, kita fleksibel karo kustomisasi pesenan supaya cocog karo kabutuhan khusus lan wektu timbal cepet kanthi pesenan njamin sampeyan bakal bisa nyoba produk ing wektu sing tepat. Kita uga fokus ing layanan sing ditambahake nilai. Kita kasedhiya kanggo pitakonan layanan lan informasi kanggo ndhukung bisnis sampeyan.
Kita minangka supplier bubuk Huperzine A profesional sajrone pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif, lan produk kita kalebu kualitas sing paling dhuwur lan ngalami tes sing mandhiri, kanthi mandhiri kanggo mesthekake yen aman kanggo konsumsi ing saindenging jagad.

Cathetan:
1.Wang, R; Yan, H; Tang, XC (Januari 2006). "Kemajuan ing studi huperzine A, inhibitor kolinesterase alami saka obat herbal China". Acta Pharmacologica Sinica.
2.Desember 2017. Huperzine A (HupA), alkaloid novel sing diisolasi saka ramuan Cina Huperzia serrata, minangka perencat acetylcholinesterasease (AChE) sing kuat.
3.Li YX, Zhang RQ, Li CR, Jiang XH (2007). "Farmakokinetik saka huperzine: Tutorial oral lisan kanggo sukarelawan manungsa". Jurnal Metabolisme Narkoba Eropa lan Farmakokinetik.

informasi tambahan

Koleksi

Anti-Aging