Nuduhake kabeh asil 4

Ekstrak tanduran alami: Ekstrak tanduran nuduhake bahan sing dijupuk utawa diproses saka tanduran (kabeh utawa bagean tanduran) minangka bahan mentah kanthi nggunakake pelarut utawa metode sing cocog, sing bisa digunakake ing industri farmasi, industri panganan, Industri, industri kaendahan, lan industri liyane. .

1. Ringkesan Ekstrak Tanduran

Ekstrak tanduran digawe saka tanduran minangka bahan mentah. Miturut kabutuhan produk sing dijupuk, dheweke ngalami ekstraksi fisik lan kimia lan prosedur pemisahan kanggo entuk lan musatake siji utawa luwih bahan ing tanduran tanpa ngganti struktur bahan aktif. Produk asil. Miturut macem-macem bahan, ekstrak tanduran bisa dipérang dadi glikosida, asam, polyphenol, polysaccharides, terpenes, flavones, alkaloid lan kategori liyane; miturut properti produk sing beda, bisa dipérang dadi kategori kayata minyak sayur, ekstrak, bubuk, lan lensa.

Ekstrak tanduran kalebu sugih lan maneka warna. Saiki, ana luwih saka 300 jinis ekstrak industri. Iki minangka produk perantara penting banget kanthi macem-macem aplikasi. , Kosmetik lan industri liyane.

2.Pembangunan aliran semangat

Variety macem-macem produk terus-terusan kaya

Kanthi nambah pangerten, perbaikan alat lan peralatan lan inovasi metode, riset manungsa kanggo tanduran lan awak manungsa bakal terus diresapi, komponen tanduran anyar sing nyukupi kebutuhan awak manungsa bakal terus ditemokake, lan jinis produk saka ekstrak tanduran bakal terus dikembangake. .

Technologies Teknologi lan proses anyar terus dikembangake

Industri ekstrak tanduran minangka industri sing gumantung karo teknologi. Teknologi ekstra lan peralatan ekstra ora mung bisa ningkatake kualitas produk ekstrak, nanging uga nambah tingkat panggunaan bahan mentah, nyuda limbah bahan mentah, lan nyuda biaya produksi. Kanthi jumlah pesaing sing saya tambah akeh ing industri lan persaingan sing saya tambah akeh, perusahaan bakal milih strategi pangembangan sing terus ningkatake teknologi lan ngembangake proses anyar kanggo ngasilake kauntungan sing kompetitif lan ngrebut pasar.

3. Produk produk sing populer lan panas

Ekstrak Ginkgo Biloba

[Bahan lan efek aktif] Bahan aktif sing dijupuk saka Ginkgo biloba utamane yaiku flavonoid, ginkgolides, alkylphenol, lan asam alkylphenol. Efek beda-beda, ing antarane: Ginkgo flavonol glikosida minangka faktor dinamika vaskular, nambah aliran getih serebral, nggedhekake pembuluh darah arteri, kanthi efektif bisa nyegah lan ngobati penyakit kardiovaskular, lan duwe efek khusus kanggo perawatan angina pectoris lan infark miokard. Pemulung radikal bebas peroksida, sing bisa ngilangi radikal bebas sing duwe efek beracun ing sel endothelial jantung lan cerebrovaskular, lan duwe anti-tuwa, anti-kanker lan fungsi perawatan kesehatan liyane. Ginkgolides minangka faktor agregasi platelet, sing bisa nambani asma, alergi paru-paru, gagal jantung lan penyakit liyane. Ginkgolide minangka obat sing efektif kanggo penyakit sistem syaraf, lan duwe pengaruh kuratif sing signifikan marang penyakit Alzheimer. Uga duwe fungsi anti-tuwa endings saraf, saéngga duwe efek anti-tuwa.

Phooioin Rosea PE

[Bahan Bahan Aktif] Bahan utama yaiku Salidroside lan aglycon, yaiku P-Tyrosol. Kajaba iku, ngemot 18.07% tanin, pati, lemak, lilin, asam organik, protein, flavonoid, lan trace unsur wesi, timah, seng, salaka, kobalt, titanium, molibdenum, mangan, dll.

[Efisiensi] Utami duwe efek pencegahan pusat, efek anti-kelelahan, efek koperiotonik, efek anti-inflamasi, nyandhet efek ketinggian gula getih, efek anti-peroksida, efek radiasi anti-gelombang mikro.

Astragasli PE

[Bahan-bahan Aktif] Komponen kimia tanduran Astragalus utamane yaiku monosakarida, polysaccharides, saponins, flavonoid, asam amino, lan unsur trace, ing antarane konten polisakarida luwih akeh. Bahan aktif obat yaiku astragalus polysaccharide, astragalus saponin, lan flavonoid.

[Efficacy] Anti-tuwa: Nglereni radikal gratis; Efek ing sistem kekebalan: Astragalus polysaccharide bisa nambah kekebalan awak lan pengaruh ing metabolisme awak: Astragalus polysaccharide bisa ningkatake metabolisme fisiologis sel manungsa lan bisa ningkatake sel hematopoietik sumsum tulang nyuda proses pembagian sel nuklir lan nduwe angger rong tingkat tingkat glukosa getih ing awak; liyane: efek anti-tumor lan tahan kaslametanane.