Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Daun Lotus kanggo Mundhakake Bobot
  • 468

The ekstrak godhong teratai minangka jinis tanduran perennial akuatik sing dikenal godhong ijo lan kembang putih. Tanduran iki biasane ditemokake ing wilayah tropis ing Timur Tengah lan Asia.

Dikenal kanthi pirang-pirang jeneng kayata teratai India, teratai suci, kacang Mesir, lan arrowro Cina, tanduran iki nduweni sejarah sing amba wiwit pirang-pirang ewu taun, utamane ing lapangan obat.

Tanduran kabeh nduweni peran penting ing obat-obatan Tiongkok amarga dianggep minangka obat sing efektif kanggo kabeh, apa ana pendarahan getih, diare, lan liya-liyane. Godhong tanduran teratai uga dianggep minangka efektif kanggo mbantu mbuwang bobot awak.

Fungsi godhong paling gedhe yaiku minimalake getihen sing asale saka wasir lan haid sing gedhe banget. Bisa uga mbantu nyegah muntah getih. Kasunyatane, kabeh komponen tanduran bisa digunakake minangka cardiotonic lan astringent. Salajengipun, ekstrak godhong teratai bisa digunakake minangka obat sing efektif kanggo keracunan jamur.

1. Sejarah ringkes Daun Lotus

The ekstrak godhong teratai minangka simbol penting ing agama Buddha. Malah wong Mesir nganggep manawa minangka simbol perdamaian, kesenangan, kesucian, lan kaendahan, amarga kembang kasebut ngambang nalika banyu. Sanajan macem-macem teratai dikenal amarga sifat sing tenang, mula uga ana perawatan kanggo macem-macem kahanan ing awak sampeyan, uga kanggo mbantu sampeyan tetep sehat lan sehat.

Wiwit jaman kuna, godhong Lotus wis dianggep minangka komponen penting ing obat alternatif. Ulama, biksu, lan royal wis suwe muji tanduran sing luar biasa iki. Dikenal kembang sing apik lan godhong ijo sing cerah, tanduran teratai bisa ditemokake ing wilayah tropis Asia.

Tanduran bisa tuwuh nganti dawa 30 cm. Godhonge biasane diklumpukake nalika musim gugur lan musim panas lan garing ing sangisore srengenge sadurunge disigar dadi potongan cilik kanggo disimpen.

The godhong lotus nduweni rasa rada pait, nanging isih akeh mupangat kanggo kesehatan. Salah sawijining mupangat utama yaiku detoksing ati lan njaga tulang belakang sampeyan sehat. Pasinaon modern nuduhake manawa Lotus godhong ekstrak bisa uga nyuda tekanan darah tinggi lan nyegah spasme otot.

Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Daun Lotus kanggo Mundhakake Bobot

2. Nggunakake Ekstrak Daun Lotus

Ana pirang-pirang panggunaan sing dilaporake kanggo godhong Lotus. Pasinaon pharmacologic nuduhake manawa duwe hiperlipidemik, anti-infeksi, immunomodulatory, hepatoprotective, lan sifat antioksidan. Nanging, ahli percaya manawa uji klinis ing godhong Lotus isih kurang.

3. Mupangat Ekstrak Daun Lotus

Ing ngisor iki sawetara sing dilaporake mupangat godhong lotus.

  • Gula Getih suda

Akar tanduran teratai uga wis ditemokake ngemot jumlah serat lan karbut kompleks. Nalika rong komponen kasebut bisa digunakake, bisa mbantu ngatur tingkat kolesterol lan gula getih sampeyan. Salajengipun, komponen kasebut bisa mbantu sampeyan ngatasi pencernaan sing kanthi efektif.

  • Ngrawat diare

Ing obat tradisional Tionghoa, panggunaan godhong lotus paling umum yaiku kanggo perawatan diare. Kanggo obat alami iki, sampeyan kudu rendhem wiji teratai ing banyu anget sajrone sawetara jam lan nambah gula nganti entuk rasa sing dikarepake.

  • Ngrawat Kukul

Godhong teratai uga dadi obat efektif kanggo kukul. Sebum, zat waxy sing tanggung jawab kanggo breakout sawise clogging pori kulit, bisa dikurangi kanthi bantuan teratai. Cukup, ditambahake menyang teh ijo lan lebokake ing rai.

  • Nyuda Radhang Peradangan

Peradangan asring ditrapake kanthi sensasi panas, efek samping sing ora nyaman sing diasilake saka macem-macem kahanan. Iki bisa uga amarga disebabake karo bahan kimia, trauma, lan cedera fisik.

Panaliten anyar nuduhake yen wiji teratai putih lan abang bisa mbantu ngatasi proses inflamasi. Panaliten anyar nemokake manawa polisakarida sing ana ing plumule teratai duwe efek anti-inflamasi sing signifikan.

  • Bunder Bathi

Panaliten liyane nuduhake manawa nambah madu kanggo bubuk sing digawe saka wiji lotus bisa uga efektif kanggo nggawe watuk.

  • Mbantu wektu sampeyan

Ekstrak godhong lan akar lotus wis suwe digunakake ing obat Cina kanggo ngatur siklus menstruasi wanita lan nyegah getihen sing berlebihan.

Ora cukup riset ilmiah sing ditindakake babagan tuntutan kasebut. Nanging, sawetara panliten nuduhake yen ngombe sup utawa jus sing digawe saka teratai bisa mbantu nyegah anemia minangka akibat saka getih nalika ngalami haid.

  • Ngrawat kanker

Penelitian sing ditindakake ing taun 2014 nuduhake manawa neferine, senyawa organik sing bisa diduweni saka embrio wiji teratai, bisa uga bisa nyegah utawa nyegah panyebaran sel kanker ing paru-paru. Panliten nuduhake manawa teratai bisa ngobati penyakit iki sing bisa mati.

Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Daun Lotus kanggo Mundhakake Bobot

4. Dosage Ekstrak Godhong

Sing cocog dosis lotus godhong lotus Umume gumantung marang macem-macem faktor, kayata kesehatan, umur, kondhisi, lan sapiturute pangguna saiki, durung cukup informasi babagan apa sing bakal dadi dosis sing cocog kanggo ekstrak godhong teratai.

Penting kanggo elinga yen produk herbal ora mesthi aman lan ngerti dosis sing kudu ditindakake pancen penting banget. Kajaba saka dosis sing tepat, arah sing relevan uga kudu dipatuhi. Iki biasane dicithak ing label produk. Minangka apike kanggo konsultasi karo profesional kesehatan utawa dokter sadurunge nggunakake macem-macem suplemen ekstrak godhong lotus.

5. Mundhak-Ngurang Rusak Ekstra Daun

Akeh wong sing sumpah kanthi godhong lotus nalika diet detox utawa bobot mundhut. Wis sipat kuat sing bisa mbantu ngatur gula getih lan tingkat kolesterol sing ala.

Nyatane, wis ana panliten sing nuduhake yen godhong Lotus wis digunakake ing jaman biyen ing obat tradisional Tionghoa amarga properti sing dikurangi. Sing paling apik babagan nggunakake ekstrak godhong teratai kanggo bobot awak yaiku bisa mbantu nyegah lemak lan karbohidrat ora kena diserep, sing nambah tingkat metabolisme.

Amarga bahan aktif godhong teratai, wis dianggep minangka bahan penting ing campuran Teatox, produk organik sing bisa mbantu ngilangi bobot awak liwat detoks. Sing sejatine, ekstrak godhong lotus uga digunakake minangka bahan kanggo krim anti-selulit.

6. Ekstrak Daun Lotus kanggo Kulit

Kanggo kembang teratai, biasane katon minangka simbol kanggo ketenangan, kesucian, utawa pencerahan, utamane ing agama Buddha. Nanging kembang botani iki ora mung dianggep minangka simbol religius sing penting, nanging uga migunani ing jagad skincare.

Kembang teratai, kanthi jeneng ilmiah Nelumbo nucifera, sejatine wis ditemokake kanggo menehi mupangat sing kuat kanggo kulit.

Ing ngisor iki sawetara keuntungan alami kembang teratai sing kalebu babagan skincare.

Kaping kabeh, ing godhong lotus lan ekstrak kembang duwe jumlah antioksidan sing kuat, kayata polyphenol lan flavonoid, uga sawetara vitamin. Senyawa kuat iki dikenal kanggo keuntungan anti-tuwa. Antioksidan bisa nglindhungi kulit saka radikal bebas sing bisa ngrusak kulit lan bisa tuwa.

Miturut riset saka Jurnal Teknik Kimia Korea, ekstra godhong lotus lan kembang bisa mbantu nambah kelenturan kulit. Iki bakal nyebabake sel kulit sing luwih kuwat, kulit sing luwih kuwat lan kurang kedutan. Salajengipun, riset uga nuduhake manawa ekstraksi teratai uga duwe efek padhang ing kulit.

7. Ekstrak Daun Lotus lan L-carnitine

Ana panaliten sing ditindakake babagan tikus babagan kerugian lemak. Nanging, metabolisme tikus beda karo manungsa. Kanggo siji, kewan kasebut entuk lemak saka panganan kewan. Mangkono, metabolisme dibangun kanggo fungsine kanthi nggantungake bintik ing sumber minangka sumber energi utama.

Ilmu sing ditemokake yaiku yaiku tikus kanggo mangan panganan lemu, sing meh padha karo manungsa. Nanging, iki isih dudu model sing efektif kanggo sinau manungsa amarga metabolisme sejatine dirancang kanggo gumantung banget ing lemak. Nganggep pati sing moderat apik, nanging masalah nyata yaiku, manawa manungsa duwe karep kanggo mangan panganan pati sing signifikan.

Nanging sinau tartamtu iki beda. Panaliten anyar iki bakal dadi langkah sing luwih cedhak yen pengin tambahan tambahan sing ngemot ekstrak godhong lotus lan L-Carnitine duwe pengaruh ing mundhut lemak lan yen bisa nyegah keuntungan lemak. Nanging, ing mode in-vitro, sing ditindakake kanthi ngisolasi lan nggunakake sel lemak sing dilebokake ing piring petri lan ora ing vivo utawa manungsa nyata. Asil cenderung disasarake amarga wiwit ngisolasi efek tinimbang nimbang kahanan nyata. Nanging, perawatan kaya ngono iku janjeni.

Ilmuwan uga wis nemokake manawa godhong lotus duwe rong kabisan sing beda sing bisa ditrapake kanggo nambani kelemon. Salajengipun, nambah lipolisis, sing nyebabake sel lemak bisa ngeculake lemak. Iki malah luwih migunani kanggo individu sing aktif lan sing olahraga kanthi rutin lan ngetutake diet sing kurang kalori. Kanthi ngeculake gajih saka panyimpenan, awak bakal bisa nggunakake lemak kanggo energi tinimbang disimpen.

Efek migunani liyane saka godhong Lotus nalika mundhut lemak yaiku mbiyantu nyegah adipogenesis. Iki ora sacara akurat amarga tumindak kanggo nyegah akumulasi trigliserida sajrone adipogenesis.

Sejatine, nalika awak nampa sinyal manawa ana energi sing akeh, sampeyan bakal ngasilake sel lemak anyar. Sajrone proses kasebut, trigliserida, istilah medis lemak, bakal diasilake asil saka glukosa uga asam lemak liyane. Godhong Lotus bisa mbantu nyegah iki.

Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Daun Lotus kanggo Mundhakake Bobot

8. Ekstrak Daun Lotus for sale

Amarga entuk manfaat akeh ekstrak godhong lotus, ora kaget amarga bisa ditemokake Ekstrak godhong lotus didol online. Produk kasebut umume didol kanthi jinis suplemen lan bisa ditindakake macem-macem dosis. Umume suplemen iki dipasar minangka suplemen bobot awak. Suplemen iki diprodhuksi dening perusahaan farmasi sing beda lan disebar ing saindenging jagad. Sampeyan uga bisa kanggo tuku suplemen iki ing counter.

9. Ngendi Tuku Powder Ekstrak Daun Lotus ing Akeh?

Nalika tuku ekstrak godhong Lotus wêdakakêna kanthi akeh, sampeyan bakal bisa ngirit dhuwit amarga luwih ekonomi tinimbang tuku suplemen kanthi masing-masing. Iki apike yen sampeyan ngrancang nggunakake suplemen kanggo jangka panjang. Kajaba iku, bakal butuh sawetara minggu utawa sawetara wulan sadurunge bisa miwiti ndeleng asil.

Nanging nalika sampeyan tuku godhong Lotus ekstrak bubuk kanthi akeh, priksa manawa sampeyan tuku produk asli lan ora sawetara tambahan palsu sing bisa mbebayani tinimbang apik.

Dadi, sadurunge sampeyan tuku, luwih becik kanggo riset Pemasok ekstrak godhong lotus sing urusan.

Cathetan: