Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Bawang Putih Kanggo Mundhut Bobot
  • 128

Bawang putih wis suwe digunakake kanggo nambani macem-macem penyakit lan ilmu modern wis konfirmasi akeh keuntungan kesehatan. Tanduran ketan iki sejatine kalebu spesies bawang lan uga ana hubungane karo lombok lan biji. Asale saka Siberia nanging, mengko, nyebar menyang sawetara papan ing jagad iki.

Ekstrak Bawang Putih dikira efektif kanggo ngobati penyakit jantung lan kanthi efektif ngatur tekanan darah tinggi. Uga bisa ngobati hardening arteri, kondhisi sing dikenal minangka atherosclerosis. Luwih penting, bawang putih efektif kanggo mbantu siji supaya bisa ilang bobot.

Bawang putih ora mung migunani ing bidang obat. Sampeyan uga migunani kanggo nyiyapake panganan lan omben-omben sing enak. Ramuan iki minangka bahan sing populer ing macem-macem panganan ing saindenging jagad lan biasane digawe dadi minyak bawang putih, bubuk bawang putih, lan liya-liyane.

Ditemokake kanggo ngasilake bahan kimia sing diarani allicin. Iki minangka senyawa kimia ing bawang putih sing tanggung jawab ngasilake mambu lan ngobati macem-macem kahanan medis. Ana sawetara produk adhedhasar bawang putih sing digawe ora enak liwat proses penuaan.

Nanging, tuwa bawang putih uga bisa ditindakake kanthi efektif. Bisa uga milih milih suplemen bawang putih sing dilapisi ing weteng, nanging ora ana ing weteng.

1. Kepiye Garis Ekstrak Bawang Putih?

Dadi, apa sing nggawe bawang putih efektif? Kaya sing dingerteni, kabeh yaiku tanggung jawab supaya bawang putih efektif kanggo ngobati macem-macem kahanan medis.

Suplemen bawang lan obat-obatan duwe allicin ing macem-macem penyakit sing bakal digunakake kanggo ngobati penyakit sampeyan.

Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Bawang Putih Kanggo Mundhut Bobot

2. Nggunakake Ekstrak Bawang Putih

Ing ngisor iki macem-macem Nggunakake Ekstrak Bawang Putih ing lapangan obat.

  • Ngrawat Diabetes

Bawang putih wis ditemokake kanthi minimalake minimalake kenaikan tingkat gula getih ing antarane wong sing ngalami diabetes lan sing ora duwe syarat.

Ditemokake luwih bisa digunakake kanggo pasien diabetes, utamane yen dijupuk telung wulan berturut-turut. Nanging, ora dingerteni yen bawang putih bisa nyilikake pasca makan gula getih.

  • Mbantu Atherosclerosis

Nalika umur, arteri kita ora bisa luwih dawa. Nanging papak nduweni kemampuan kanggo nyegah iki kedadeyan. Yen sampeyan njupuk suplemen bubuk bawang putih kayata Allicor, INAT-Farma, kaping pindho dina kanggo 24 wulan berturut-turut, sampeyan bakal bisa nyilikake hardening arteri.

Panliten nuduhake yen njupuk dosis sing luwih dhuwur kanggo produk iki luwih migunani kanggo wanita tinimbang wong lanang sajrone 4 taun. Panaliten wis ditindakake ing sawetara produk adhedhasar papak liyane sing ngemot bahan liyane. Iki uga nyebabake asil positif.

  • Bisa Nambani Kanker Prostat

Ing panaliten sing wis ditindakake klompok lanang saka China sing mangan cengkeh bawang putih saben dina, bisa ditemokake yen risiko ngalami kanker prostat saya suda. Salajengipun, riset pendhapat nuduhake manawa mangan bawang putih bisa nolak risiko kanker prostat.

Nanging, riset liyane sing ditindakake ing klompok wong saka Iran nuduhake yen ngonsumsi bawang putih ora ngaruh risiko kanker prostat. Panaliten awal wis nyaranake suplemen sing digawe ekstrak bawang putih bisa mbantu nurunake risiko kanker prostat nalika uga nyuda gejala sing ana gandhengane.

  • Tingkat Kolesterol rendah

Sanajan ora kabeh riset bakal setuju, nanging ana sawetara bukti sing dipercaya supaya ngonsumsi bawang putih bisa mbantu nyuda tingkat kolesterol total awak uga kolesterol LDL utawa kolesterol ala, kanggo wong sing ngalami hiperlipidemia.

Bawang putih uga wis bisa digunakake kanthi luwih efektif nalika dijupuk saben dina nganti wolung minggu berturut-turut. Nanging ngonsumsi bawang putih ora bakal nambah kolesterol utawa HDL sing apik. Sampeyan uga ora bakal nurunake tingkat lemak ing getih sing diarani trigliserida.

  • Tekanan Darah Tinggi

Iki ditemokake yen njupuk bawang putih kanthi lisan bisa mbantu nyuda tekanan darah sistolik nganti 7 nganti 9 mmHg uga tekanan getih diastolik sekitar 4 nganti 6 mmHg kanggo wong-wong sing nandhang tekanan darah tinggi.

  • Nambani Kaki Atlit

Gel sing ngemot ajoene uga efektif kanggo nambani sikil Athlete. Kasunyatane, sanajan gel sing ngemot mung 1% ajoene ditemokake kanthi efektif ing ngobati para atlit. Dikandhani minangka efektif minangka Lamisil, obat sing populer kanggo ngobati sikil Athlete.

  • Nyegah Biting Ketat

Panliten nuduhake yen wong sing mangan bawang putih kanthi akeh sajrone wektu 8 minggu, duwe tikel tik sing luwih murah. Nanging, durung ngerti kepiye bawang putih bakal ditandhingake yen dibandhingake repotasi obah komersial.

  • Ngrawat Ringworm

Nglamar gel sing ngemot 0.6% ajoene, senyawa kimia saka bawang putih sajrone seminggu, kaping pindho dina, bisa nambani kurap cukup. Iki uga padha kanggo jock gatal utawa tinea cruris. Ngobati gatal kanthi gel sing ngemot ajoene bisa uga mbantu ngobati kahanan kasebut.

Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Bawang Putih Kanggo Mundhut Bobot

3. Mupangat Ekstrak Bawang Putih

Ing ngisor iki sing utama Mupangat Ekstrak Bawang Putih:

  • Nerangake karo Properties Obat sing Garing

Kaya sing dingerteni, bawang putih minangka jinis herbal sing kagolong saka bawang. Iku dulur cedhak saka bawang lan bawang bawang. Saben segmen bohong bawang putih diarani cengkeh.

Umumé, bohlam bawang putih kira-kira 10 nganti 20 cengkéh. Bawang putih saiki gampang kasedhiya ing macem-macem bagean ing jagad iki. Iki minangka salah sawijining bahan utama ing macem-macem panganan amarga rasa sing enak lan mambu sing enak.

Sajrone sejarah, panggunaan utama bawang putih ana ing bidang obat. Iki wis didokumentasi kanthi apik dening macem-macem peradaban kalebu wong Yunani, Cina, Mesir, lan Roma.

Ilmuwan ngerti manawa umume keuntungan kesehatan bawang putih amarga anané senyawa belerang sing bakal diasilake sawise cengkeh diremuk. Sing paling populer ing kabeh yaiku allicin. Nanging allicin ora stabil lan mung bisa ditrapake sawise ngethok utawa ngrusak bawang putih seger.

  • Meningkatkan Kekebalan

Ing panaliten sing ditindakake ing tabung tes, misale yen bawang putih bisa mateni sel kanker. Miturut panaliten Kesehatan Wanita Iowa, sing nglibatake 41,000 wanita umur pertengahan sing mangan bawang putih kanthi rutin, bebarengan karo woh-wohan lan sayuran, resiko ngalami kanker usus mudhun udakara 35%.

  • Bisa Digunakake minangka Anti-Radhang

Panliten nuduhake yen minyak bawang putih bisa digunakake minangka anti-inflamasi. Yen sampeyan lagi nandhang otot sing gerah utawa peradangan utawa sendi, mung atos nganggo lenga lan sampeyan kudu ngalami relief.

  • Mbenakake Kesehatan Kardiovaskular

Isih durung jelas manawa bawang putih bener-bener efektif kanggo ningkatake level kolesterol, nanging riset nuduhake yen bisa duwe pengaruh positif ing tekanan getih lan arteri. Peneliti percaya yen sel getih abang bisa ngowahi belerang dadi gas hidrogen sulfida, sing bakal nggedhekake pembuluh getih, supaya luwih gampang ngatur tingkat tekanan getih.

Peneliti percaya yen sel getih abang bisa ngowahi belerang dadi gas hidrogen sulfida sing bisa nggedhekake pembuluh getih, sing luwih gampang ngatur tingkat tekanan getih.

Komisi Jerman sing fungsine padha karo Administrasi Pangan lan Narkoba AS nyaranake paling ora 4 gram bawang saben dinane. Iki padha karo cengkeh bawang putih kanthi ukuran gedhe. Nindakake sampeyan bisa nyuda resiko nandhang penyakit jantung.

  • Ngapikake Rambut lan Kulit

Sifat anti-bakteri lan antioksidan ing bawang putih bisa uga menehi kulit sing luwih jelas kanthi mateni bakteri sing tanggung jawab kukul.

Sawetara panliten nyatakake yen ngusapi bawang putih sing cilik ing jerawat, bisa ngilangi. Nanging elinga yen nindakake iki bisa nyebabake sensasi sing kobong sing ana wong sing ora kepenak.

  • Nglindhungi panganan

Sipat antibakteri sing ditemokake ing bawang putih seger efektif kanggo mateni bakteri sing bisa nyebabake keracunan panganan kayata E.coli lan salmonella. Nanging, ora disaranake nggunakake bawang putih minangka pengganti sanitasi panganan.

  • Solusi sing Apik kanggo Kaki Athlete

Bawang putih kanthi efektif nglawan jamur. Yen sampeyan lagi lara saka sikil Athlete, cukup ngombe sikil ing banyu bawang putih. Sampeyan uga bisa langsung nyapu bawang putih kanthi langsung mateni jamur sing nyebabake rasa gatal ing sikilmu.

4. Dosis Ekstrak Bawang Putih

Umume panaliten nyaranake a Dosis ekstrak bawang putih udakara udakara 600 nganti 1,200 mg saben dina lan biasane dipérang dadi pirang-pirang dosis. Supaya ekstrak bawang putih dadi efektif, dosis minimal sing dibutuhake yaiku cengkeh bawang putih. Sampeyan kudu dijupuk karo jajanan 2 -3 kaping saben dina.

Sepuh umur umume biasa nalika suplemen, amarga ora ana aroma bawang sing disengiti dening wong liya. Sampeyan uga dianjurake kanggo nggunakake bawang putih langsung saka panganan sanajan aroma sing kuat bisa ngilangi sampeyan.

Ora luwih becik nyelehake bawang putih ing gelombang mikro amarga bisa mbuwang komponen sing migunani kanggo ramuan kasebut. Nanging, panggang lan manggang bawang putih kudu apik, amarga ora bakal ngrusak bioaktif ing njero, sajrone dikeprut utawa diiris.

Sampeyan uga ora menehi saran kanggo nggunakake bawang putih ing dosis sing dhuwur amarga iki bisa uga beracun. Suplemen bawang putih ora kudu ngluwihi 5 persen panganan.

Iki dosis maksimum sing disaranake adhedhasar bobot saka wong:

  • 17 g - wong 150lb
  • 7 g - wong 200lb
  • 4 g - wong 250lb

Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Bawang Putih Kanggo Mundhut Bobot

5. Gunakake Ekstrak Bawang Putih Kanggo Mundhut Bobot

Bawang putih nduwe keuntungan kesehatan akeh, nanging salah sawijining keuntungan sing paling gedhe yaiku kemampuan kanggo mbantu wong bisa nolak bobote. Nanging bobot ekstrak bawang putih bakal gumantung karo cara sing ngonsumsi. Efektivitas kasebut uga bakal gumantung carane diproses lan disiapake.

Bawang putih uga bisa mbantu ngundhakake energi. Bisa mbantu sampeyan kanthi gampang ngobong kalori nalika uga njaga bobot sehat. Kajaba iku, suppressant napsu lan bakal kebak sampeyan supaya luwih suwe, sing nyegah overeating.

6. Ekstrak Bawang Putih Kanggo Nglindhungi Kulit

Nalika nggunakake ekstrak bawang putih kanggo kulit, sampeyan bisa entuk keuntungan saka antioksidan sing kuat. Uga duwe sipat antimikrobial sing bisa nindakake mukjijat kanggo kulit sampeyan.

Penuaan kulit asring dadi stres, radhang, gaya urip sing ora sehat, lan gen. Siklus S-allyl, senyawa saka bawang putih, bisa uga nglindhungi kulit saka karusakan lan kerusakan UV.

Sifat anti-inflamasi lan antioksidan ing bawang putih bisa mbantu nyuda radikal oksigen sing bisa nyuda stres.

Pandhuan Ultimate kanggo Ekstrak Bawang Putih Kanggo Mundhut Bobot

7. Ekstrak Bawang Putih didol

Diwenehi manfaate bawang putih, wektu kanggo nambah awak sampeyan karo ramuan sing luar biasa iki. Sampeyan bisa tuku suplemen ekstrak bawang putih ing endi wae.

Ing kasunyatan, telusuran sing gampang ekstrak bawang putih kanggo didol online bakal nyebabake asil. Nanging supaya bisa entuk luwih akeh saka suplemen kasebut, priksa manawa sampeyan mung tuku saka dipercaya supplier extract papak.

8. Ngendi Tuku Bubuk Ekstrak Bawang Putih ing Akeh?

Cara paling apik kanggo ngirit dhuwit ekstrak bawang putih yaiku kanthi akeh. Tuku kanthi masing-masing bisa larang regane lan penting dicathet manawa bisa uga butuh sawetara minggu utawa wulan njupuk suplemen sadurunge bisa ndeleng asil.

Maneh, nalika sampeyan tuku ekstrak bawang putih bubuk kanthi akeh, priksa manawa sampeyan mung ngurus supplier sing bisa dipercaya.

Cathetan: