Gambar Company

Scienceherb fokus ing pabrik lan produksi bahan mentah ekstrak tanduran. Gabungan karo asil riset babagan fungsi tanduran, kita nyedhiyakake bahan mentah kabeh-alami lan solusi aplikasi kanggo nutrisi lan kesehatan, suplemen panganan, lan industri perawatan pribadi.

Scienceherb minangka salah sawijining unit standar industri industri ekstrak ekstrak tanduran, sing melu pangembangan standar industri ekstrak tanduran China; anggota Dewan Perdagangan China kanggo Ngimpor lan Ekspor Obat lan Produk Kesehatan, Sponsor founding Association Henan Provinsi Henan Provinsi, lan perusahaan berteknologi tinggi ing unit Henan.

Scienceherb wis nggawe hubungan koperasi strategis karo Laboratorium Bioteknologi Henan Provinsi Henan Provinsi, lan Henan, lan terus-terusan nggawe terobosan teknologi ekstraksi tanduran herbal China. Ekstrak herbal China sing digawe saka perusahaan kasebut kanthi ketat netepi undang-undang lan peraturan sing relevan babagan produk kesehatan, kosmetik lan panganan. Perusahaan wis ngliwati akeh sertifikasi kayata Kosher, FDA, USDA ORGANIC.