Kabeh Sampeyan kudu ngerti babagan ekstrak terrestris Tribulus
  • 215

1. Apa ekstrak terrestris Tribulus?

Tribulus terrestris minangka potong cilik sing godhonge. Ekstrak terrestris Tribulus minangka salah sawijining ramuan obat paling populer kanthi macem-macem mupangat kesehatan. Tanduran iki uga diarani Gokshura, caltrop, puncture vine lan sirah wedhus. Tanduran iki tuwuh ing pirang-pirang daerah, kalebu bagean ing Afrika, Timur Tengah, Eropa, lan Asia. Loro woh lan ekstrak saka potong kasebut digunakake minangka obat ing obat Ayurveda India lan Kedokteran Cina tradisional.

Wong-wong wis nggunakake ramuan tradisional iki kanggo macem-macem kabutuhan kayata njaga saluran urin kanthi sehat, ningkatake libido, lan mbanting bengkak. Dina iki, Tribulus terrestris umume digunakake minangka suplemen umum, lan minangka tambahan sing nambah level testosteron.

2.Panganggone ekstrak Tribulus terrestris

Liwat abad kepungkur, ramuan iki dijupuk amarga ana sawetara sebab. Sawetara sing paling populer Panganggone ekstrak Tribulus terrestris kalebu nambahi binaraga, ningkatake kinerja atletik, masalah seksual, masalah jantung lan sirkulasi. Ayo ngrembug liyane ekstrak Tribulus terrestris ing rincian ing ngisor iki.

  • Nambah Tahap Testosteron

Sing ndadekake Tribulus terrestris minangka ramuan bangunan otot sing populer yaiku ekstrak ngemot protodioscin saponin steroid. Ing panliten, para ilmuwan ing Lithuania nawakake atlit 625 mg 40 saponin persen 20 sing ngemot Tribulus terrestris telung kali saben dina suwene XNUMX dina. Dheweke ngerti yen testosteron sing ana ing sirkulasi wis apik banget sajrone sepuluh dina panaliten.

Kabeh Sampeyan kudu ngerti babagan ekstrak terrestris Tribulus

Ilmuwan sing nindakake panaliten iki nyimpulake manawa fungsi ekstrak Tribulus kanthi nambah tingkat LH (luteinizing hormon) utawa FSH (hormon stimulasi stimulasi). Loro hormon kasebut yaiku gonadotropin lan mulane bisa ngrangsang gonads ing lanang lan wadon. Iki stimulasi nggawe estrogen ing wanita lan testosteron ing pria. Faktor liyane yaiku carane ekstrak Tribulus muter glukosa getih, nyuda level lan njaluk respon awak sing nambah testosteron.

Panliten liyane nuduhake manawa ekstrak Tribulus minangka adatogenik. Ing istilah sing luwih gampang, suplemen mung bakal bisa digunakake nalika bisa mbantu nggawa sistem awak bali menyang keseimbangan utawa homeostasis. Ngelingi, sampeyan kudu muter dosis ramuan. Yen ora, sampeyan bisa uga ngrampungake asil sing padha karo panliten sing ditindakake ing Lithuania, ing endi suplemen nyambut gawe ing 10 dina kapisan, nanging ora bisa dilakoni sajrone 10 dina sabanjure.

  • Iki Mangaruhi Kasakit Gula lan Jantung

Sanajan umume pangguna Ekstrak terrestris Tribulus kanggo efek positif ing testosteron lan fungsi seksual, uga wis diteliti kanggo peran penting liyane.

Siji panaliten nyinaoni efek positif sing dirasakake sawise wanita sing nandhang diabetes tipe 2 nampa ekstrak terrestris Tribulus. 98 wanita kanthi diabetes jinis II melu ing panaliten iki kanthi njupuk udakara Tribulus 1,000 mg saben dinane.

Sawise 3 wulan, wanita sing nampa ramuane ngalami tingkat kolesterol lan gula getih, dibandhingake karo wong sing nampa plasebo. Peneliti kewan uga nyatakake yen ekstrak Tribulus bisa nurunake tingkat gula getih, mbantu nyegah kolesterol getih lan mbantu nglindhungi karusakan pembuluh getih.

  • Efesus terrestris ekstrak Tribulus liyane

Saliyane ekstrak Tribulus terrestris sing wis dibahas, ramuan uga duwe efek positif liyane ing awak: Efek kasebut kalebu:

  • kakebalan:Kekebalan ing tikus wis kabukten bisa nambah nalika diwenehi ekstrak Tribulus.
  • Imbangan cairan:Tanduran iki bisa digunakake minangka diuretik lan nambah produksi urin.
  • Peradangan:Panliten tabung tes cilik nuduhake efek anti-inflamasi.
  • Otak:Nalika ekstrak terrestris Tribulus digunakake minangka bagean saka pirang-pirang bahan ing suplemen, ditemokake yen duwe efek antidepresan ing tikus.
  • Kanker:Pasinaon tabung Test-bukti wis mbuktekake efek anti-kanker saka suplemen iki
  • Relief pain:Yen ekstrak Tribulus digunakake ing dosis dhuwur, menehi rasa nyeri ing tikus.

Kabeh Sampeyan kudu ngerti babagan ekstrak terrestris Tribulus

3.Dosis ekstrak terrestris Tribulus

Various Dosis ekstrak terrestris Tribulus wis digunakake ing panelitian riset kanggo mriksa keuntungan kesehatan saka ramuan kasebut. Contone, panaliten sing mriksa efektifitas ramuan ing disfungsi erectile, dosis ekstrak Tribulus terrestris saka 250 mg dijupuk kaping 3 saben dina suwene 3 wulan digunakake lan efek positif digatekake.

Peneliti mriksa potensial ing efek nyuda gula getih digunakake 1,000 mg saben dina, dene panaliten sing nyelidiki perbaikan libido nggunakake 250-1,500 mg saben dina. Peneliti liyane nggunakake dosis relatif saka bobot awak peserta. Contone, sawetara peneliti nggunakake dosis 4.5 nganti 9 mg saben kilogram utawa 10 nganti 20 mg per kg massa awak.

Ngelingi, yen sampeyan bobote udakara 70 kg (155 kilogram) sampeyan kudu mbutuhake dosis 700-1,400 mg saben dina.

Yen terrestris sing klempakan ora digunakake, dosis tradisional bubuk dhasar saka akar kudu ana ing antarane 5g nganti 6g, nanging woh-wohan kudu antara 2g nganti 3g.

4.Mupangat ekstrak Tribulus terrestris

Ekstrak terrestris Tribulus wis digunakake kanggo dangu ing Ayurveda lan obat tradisional Tiongkok kanggo nambah kinerja atlit. Tribulus terrestris uga dipercaya nambah level hormon tartamtu kayata estrogen lan testosteron.

Uga, terrestris tribulus dikandhani mbantu ngatasi macem-macem masalah kesehatan kalebu watu ginjel, kolesterol tinggi, lan fungsi minangka diuretik. Ing ngisor iki sawetara Mupangat ekstrak Tribulus terrestris ing rincian:

  • Ngapikake Kinerja Athletik

Suplemen diet sing ngemot terrestris tribulus biasane dipasarake kemampuan kanggo ngundhakake tingkat testosteron. Akibaté, nimbulaké massa otot, nambah kekuwatan, lan nambah koefisien efektifitas protein. Iki mbantu kemampuan awak lan ketahanan fisik ing kasus overwork mental lan fisik.

Kajaba iku, duweni efek energizing lan refresh kanthi cepet. Ekstrak terrestris Tribulus uga mbiyantu njaga metabolisme normal, nambah kerugian lemak, sing dadi bagian kritis kanggo ilang bobot gedhe banget. Herb iki dikira nduwe karakter anabolik. Tribulus terrestris kalebu ing sawetara program Olah rogo ngencengke otot kanggo rumus pemulihan sing beda kanggo bobot awak net, paningkatan kekuatan, lan tuwuh otot tanpa lemak.

Suplemen iki cocog banget kanggo atlit sajrone persiyapan lan periode aktif lan sajrone pemulihan sawise lemes fisik. Mangkono, Tribulus banget mbiyantu para atlit lan individu sing nindakake latihan kanggo kesehatan lan kesehatan sing apik.

Ing analisis saka sewelas panaliten klinis diterbitake, panulis laporan nemtokake manawa efek peningkatan kinerja atletik sing luwih dhuwur dicathet nalika ekstrak tribulus dijupuk nalika suplemen ngemot kombinasi bahan.

  • Ndhukung status kesehatan umum

Ing Men, ekstraksi tribulus mbisakake fungsi normal prostat lan kesehatan kelenjar endokrin liyane, lan pengaruh positif kesehatan psiko-emosi lan fisik.

Ekstrak kasebut uga bisa nahan kolesterol kolesterol paling optimal ing awak. Tambahan, ekstrak tribulus njaga tembok pembuluh getih fleksibel lan kuwat, saéngga mbantu ningkatake kesehatan sistem kekebalan awak.

Ing wanita, ekstrak tribulus nulungi kanthi owah-owahan menopaus, amarga senyawa aktif ndhukung keseimbangan hormon awak lan mbantu ngilangi lara menstruasi. Mupangat liyane sing luwih populer sing nggawe ekstrak iki yaiku saponin furostanol ngaktifake pangowahan protodioscin dadi DHEA (dehydroepiandrosteron), sing biasane melu sintesis steroid biasa, kanthi mbantu ngewangi transformasi hormon seks saka kolesterol gratis.

Kabeh Sampeyan kudu ngerti babagan ekstrak terrestris Tribulus

5. Ekstrak terrestris Tribulus mbantu ningkatake kesehatan seksual

Tribulus terrestris bisa mbantu ngilangi jawat erectile, miturut riset sing diterbitake ing Maturitas ing taun 2017. Nalika neliti efek 3 wulan panggunaan ekstrak terrestris ing wong kanthi disfungsi erectile entheng utawa entheng, para ilmuwan ngerti manawa sing nampa ekstrak traksi ngalami peningkatan sing signifikan. ing fungsi seksual.

Kajaba iku, panaliten sing ditindakake ing taun 2018 lan diterbitake ing Endokrinologi Ginekologi nuduhake manawa ekstrak tribulus bisa mbantu ngrawat disfungsi seksual ing wanita.

Sajrone panliten kasebut, 40 wanita sing ilang libido dirawat karo T. terrestris utawa plasebo. Nalika pungkasan sinau, wong-wong sing nampa ekstrak terrestris tribulus duwe tingkat testosteron sing tambah lan ngalami peningkatan gedhe ing faktor kayata arousal, kepinginan, lan kepuasan.

Klompok ilmuwan sing beda-beda ngerteni manawa nalika wong sing kurang kepinginan jinis kurang nampa 750-1,500 mg ekstrak Tribulus saben dina sajrone wolung minggu, drive seksual saya tambah 79 persen.

Kajaba iku, ilmuwan nemokake manawa 67 persen wanita kanthi libidos sing suda ngalami kepinginan seksual sing luwih apik sawise nampa suplemen Tribulus antara 500 nganti 1,500 mg sajrone 3 wulan.

Uji coba klinis liyane uga wis nyathet suplemen sing ngemot ramuan suplemen nambahi semangat, kepinginan seksual, lan kepuasan seksual ing wanita ngalami libido rendah. Sawetara panliten nyatakake yen njupuk 800 mg herbal saben dina bisa uga ora bisa ngobati jawat erectile kanthi efektif.

Nanging, panaliten nuduhake peningkatan signifikan ing kepuasan seksual lan ereksi kanthi dosis 1,500 mg saben dinane.

6. Ekstrak terrestris Tribulus bisa nulungi bobot awak

Sanajan ekstraksi terrestris Tribulus ora utamane, yaiku panganan kanggo bobot awak. Iki penting banget kanggo wong-wong sing nyuda tingkat testosteron lan lemu ing wektu sing padha.

Tahap testosteron rendah sithik karo tingkat energi sing murah, nyuda kekuatan otot lan massa lan bobot sing ora sehat. Uga riset nuduhake manawa wong lemu utawa kabotan umume bisa nyuda tingkat testosteron.

Ngelingi, properti sing nambah testosteron T. Terrestris bisa nyebabake bobot awak. Salajengipun, nalika nggunakake bubuk ekstrak terrestris, sampeyan bisa uga bisa ngunggahake energi. Sampeyan bisa nggunakake energi kasebut kanggo nindakake latihan fisik sing intensif, saéngga ningkatake upaya sampeyan kanggo nyuda bobot awak.

Kabeh Sampeyan kudu ngerti babagan ekstrak terrestris Tribulus

7. Tribulus terrestris ekstrak bubuk didol

Ekstrak terrestris Tribulus didol kasedhiya kanggo didol online nanging kanthi level kemurnian sing beda. Dadi sampeyan kudu nggoleki Tribulus terrestris supplier extract sing nawakake kesucian paling dhuwur lan persentase konten saponins paling dhuwur. Bubuk ekstrak Tribulus terrestris kita yaiku salah sawijining ekstrak sing paling murni sing bisa ditemokake kanthi kemurnian 99%. Bubuk ekstrak Tribulus terrestris ngemot kurang saka 99% bahan aktif sing dikenal saponin. Iki tegese salah sawijining scoop 500mg bubuk ekstrak terrestris Tribulus ngemot saponin 495mg.

Yen sampeyan pengin Tuku bubuk ekstrak terrestris kanggo riset utawa nggunakake, luwih hubungi kita.

8. Endi tuku bubuk ekstrak terrestris Tribulus kanthi akeh?

Yen sampeyan are looking kanggo tuku ekstrak terrestris Tribulus bubuk kanthi akeh, sampeyan kudu nggoleki supplier ekstrak terestris Tribulus sing berpengalaman. Sanajan ana sawetara sing adol metu, sampeyan kudu ngerti yen ora kabeh pemasok sing duwe pengetahuan lan peralatan teknologi tinggi sing bisa nyedhiyakake siapake ekstrak terrestris Tribulus sing paling murni. Sawetara produk ngemot saponin sing sithik. Samsaya Awon, sawetara supplier ekstrak terrestris Tribulus, ora ngumumake jumlah bahan aktif sing minangka tandha sing ala.

Ing buyaas.com, kita minangka supplier ekstrak terrestris terkemuka sing nyedhiyakake bubuk tribulus kualitas paling dhuwur. Wêdakakêna kita didol ing pesawat udara lan paket sing bermutu kualitas tinggi kanggo mesthekake tetep seger. Dadi, apa sampeyan nggoleki jumlah cilik kanggo panggunaan utawa sing dituju tuku terrestris Tribulus extract bubuk kanthi akeh kanggo kabutuhan riset utawa manufaktur, kita kena punggung.

Cathetan Suku

  • Pokrywka, Andrzej; Obmiński, Zbigniew; Malczewska-Lenczowska, Jadwiga; Fijatek, Zbigniew; Turek-Lepa, Ewa; Grucza, Ryszard (2014-07-08). "Wawasan menyang suplemen karo terrestris Tribulus sing digunakake para atlit". Jurnal Kinetik Manungsa. 41 (1): 99–105
  • GA, Vukovich MD, Reifenrath TA, Uhl NL, Parsons KA, Sharp RL, King DS (2000). "Efek prekursor anabolik ing konsentrasi serum testosteron lan adaptasi kanggo latihan ketahanan ing wong enom". Jurnal Internasional Nutrisi Sport lan Metabolisme Olahraga. 10 (3): 340–59
  • Neychev VK, Mitev VI (2005). "Herbal aphrodisiac Tribulus terrestris ora mengaruhi produksi androgen ing wong enom". Jurnal Etnofarmakologi. 101 (1–3): 319–23.
  • Gauthaman K, Ganesan AP, Prasad RN (2003). "Efek seksual puncturevine (Tribulus terrestris) ekstrak (protodioscin): evaluasi nggunakake model tikus" Jurnal Kedokteran Alternatif lan Komplementasi. 9 (2): 257–65.