Ekstrak tanduran Manufaktur tambahan

Ekstrak herbal Manufaktur tambahan

Ekstrak tanduran Manufaktur tambahan

Jaminan kualitas sains

Sajrone pirang-pirang taun, obat-obatan wis digunakake, ditliti, lan dirayakake kanthi sipat terapeutik sing.

Prioritas utama ing Scienceherb yaiku njamin safety produk herbal. Standar Kualitas Herbal lan Ekstrak Herbal kalebu: eksternal, warna lan gandum, ekstra, ambu, ukuran bolong, kepadatan, kelarutan, analisa kualitatif lan kuantitatif kanggo senyawa bioaktif / senyawa produsen, rugi ing pangatusan, residu ing kontak, logam abot, Sisa pestisida, analisis mikrobiologis, identifikasi konten hamil, lan liya-liyane supaya tundhuk karo standar kualitas sing ketat, Scienceherb nyiyapake Tatacara Operasi Standard (SOP) ing saben tahapan. Mung kumpulan sing ngliwati standar pengujian standar lan proses pamriksa sing bisa dibebasake.

Scienceherb fokus ing pabrik lan produksi bahan mentah ekstrak tanduran. Gabungan karo asil riset babagan fungsi tanduran, kita nyedhiyakake bahan mentah kabeh-alami lan solusi aplikasi kanggo nutrisi lan kesehatan, suplemen panganan, lan industri perawatan pribadi.

Cara nggawe produk Ekstrak sing apik

Ekstrak Bahan Rawuh SOP

Kualitas bahan mentah beda-beda gumantung karo macem-macem, kahanan sing tuwuh, umur wutah, pesta sing digunakake, metode persiapan, kahanan saham, lan sapiturute, kabeh bakal mengaruhi komponen bioaktif ing njero. Supaya bisa njamin kualitas ekstra sing tetep lan stabil, penting kanggo S Raw Raw SOP sing normal. Poin utama kalebu:

  • Ekstrikasi spesies ekstrak
    Keasliane yaiku nemtokake spesies sing bener, asal usul lan kualitas panganan ing China. Proses bukti asli Scienceherb tujuane kanggo nyegah panggunaan obat-obatan inauthentic, manawa kanthi idhentifikasi salah utawa pengganti produk tiruan.
  • Kahanan Ketumbuhan
    Herbalism TCM negesake teori Di Dao ing saindenging. Jamu Dao Di wis ditetepake minangka ramuan premium kanggo diprodhuksi ing wilayah geografis tartamtu kanthi perhatian kanggo teknik penanaman lan proses wiwit Dinasti Tang (618 - 907 Masehi) sajrone sejarah sing dawa, kayata Bai Shao (Bai Shao / Peony Putih Bozhou) , Huai Di Huang (Di Huang / Rehmannia saka huaiqing kuno, Henan), Ningxia Gou Qi (Gou Qi / Lycium Woh Ningxia).
  • Ekstra Umur Pertumbuhan & Partai Digunakake
    Jamu sing diklumpukake sadurunge diwasa bisa nyebabake kualitas rendah umume. Kayata Astragalus, umume sing paling apik kudu umur 5 ~ 6 taun kanthi diameter 2 ~ 3cm, lan partai sing digunakake iku oyod. Herb nggunakake iku barks kayata Eucommia kudu umure 10 - 15 taun kanthi kekandelan 3 ~ 6cm.
  • Keamanan Keamanan Hygienic
    Saben kelompok jamu kudu ngliwati tes keamanan higienis sadurunge luwih dhisik. Scienceherb njupuk pendekatan uji coba sing komprehensif kalebu: ● Deteksi Sulfur Dioxide ● Deteksi Pestisida Peternakan ● Deteksi Aflatoxin ● Logam Heavy

Proses Extraction Extraction SOP

Ora kaya bahan kimia / obat sintetis, komposisi herbal kasebut luwih rumit, mula ekstrak herbal biasane dicampur dadi siji utawa pirang-pirang kategori. Iki minangka karakteristik komponen herbal ekstrak herbal nemtokake minangka target target kaping farmakologis, saéngga njaga awak manungsa kanthi sehat saimbang. Pancen ora bisa dipikirake kualitas dening senyawa produsen tartamtu. Misi Proses Extraction Proses yaiku njaga stabilitas kualitas sing komprehensif. Poin utama kalebu:

  • Obat-obatan herbal
    Sawise tanduran sing paling apik dipilih, wis diresiki lan disiapake miturut protokol sing disesuaikan kanggo ramuan. Reged lan bahan-bahan manca liyane dicopot kanthi teliti, lan obat-obatan kasebut banjur diiris utawa disiapake kanthi metode pao zhi tradisional sadurunge dijupuk. Cara-cara Pao Zhi sing beda-beda (cara nyiapake) bisa nggawe kualitas ramuan beda-beda.
  • Ekstraksi & Konsentrasi
    Jinis sing beda-beda bisa beda-beda karakteristik lan kanthi mangkono kudu njupuk proses ekstraksi sing beda. Kanggo tanduran sing paling akeh, mung nggunakake banyu sing diresiki minangka pelarut ekstraksi. Suhu lan wektu ekstraksi sing tepat pancen beda kanggo saben ramuan lan sing dikendhaleni kanthi ketat. Utamane kanggo obat-obatan sing ngemot komponen sensitif panas, proses suhu rendah bisa njaga kamampuan saka ekstrak herbal sing bakal rusak amarga kena pengaruh suhu dhuwur.
  • Pemulihan Minyak Penting
    Salah sawijining proses sing penting banget sing diluncurake dening pabrik pabrik minyak wangi saka tanduran herbal, sing biasane dadi komponen bioaktif. Sistem pengambilan minyak penting sing dipatenake Scienceherb nggunakake "trap minyak" sing ana hubungane karo sistem ekstraksi kanggo njupuk lan nglindhungi minyak sing ora ana kekarepan. Campuran maneh menyang ekstrak ing mburi proses. Minyak penting ningkatake khasiat lan nyirami ramuan kanthi ambu alami.
  • Semprotan Pangatusan
    Ekstraksi Cairan sing klempakan garing kanthi nggunakake pengeringan semprotane ultra dhuwur. Sajrone proses kasebut, konsentrasi herbal cair diowahi dadi tetesan sing apik, sing banjur dibuwang ing aliran gas panas. Suhu tetesan cepet-cepet nambah lan tetesan sing apik bakal cepet-cepet di partikel bunderan. Proses pangatusan kabeh rampung sajrone sawetara detik lan maksimal tetep bisa nggunakake obat herbal.

Rampung Testing Produk SOP

Asil tes bisa beda amarga cara tes sing beda, peralatan, lan persiapan conto, lan liya-liyane, prosedur pengujian standar perlu kanggo ngasilake asil konsisten kanggo ekstrak herbal. Uji laboratorium kanthi tliti dhuwur mriksa pirang-pirang conto saka saben kelompok kanggo ngukur potensi lan netepake safety produk. Tes iki kalebu ing ngisor iki:

  • UV / HPLC / UPLC-MS-MS kanggo ngukur bahan bioaktif utama.
  • FFETTM (Teknologi Ekstrak Lengkap Spektrum) kanggo ngadili kualitas sipate ekstrak
  • AAS / ICP-MS kanggo nguji logam abot.
  • GC-MS-MS kanggo njamin keamanan kanthi nguji residu pestisida.
  • Panjaluk mikrobiologis kanggo layar kanggo E. coli, salmonella lan macem-macem bahan cemar bio kayata cetakan utawa ragi
Gambar situs web scienceherb